Активісти перевірили, чи продають у столичних аптеках психотропні препарати без рецептів, передає УНН.

"Цього тижня ми проводили рейди у п'яти аптеках, які продавали "Кодепсин" і "Кодтерпін". В одній з них людина може купити їх без будь-яких обмежень", - розповів представник об'єднання активістів Євген Чепелянський.

Читайте також: Психотропні наркотики у Росії продаватимуть прямо у лікарнях

За словами активістів, люди приймають препарати "пачками", або роблять з них наркотики, так звані "крокодили". Тому було вирішено провести публічний рейд для представників ЗМІ. Активісти викликали правоохоронців, яким показали аптеку, в якій було реалізовано "Кодтерпін", та відеопідтвердження.

"Ми прийняли заяву Чепелянського та відеоматеріали з місця продажу. Далі наодинці будемо спілкуватися з представниками обох сторін", - повідомив співробітник Дніпровського ГУМВС Руслан Мамедов.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще