Українці придумали програму Airtrack, за допомогою якої можна буде легко знайти найдешевші авіаквитки.

Як говориться в спалите ТСН, Airtrack моніторить 98% всіх авіакомпаній світу і по месенджер "Телеграм" буде надсилати самі бюджетні варіанти. Мов у програми поки тільки три - українська, російська та англійська.

Електронний квиток за кордоном.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що компанія Google недавно запустила новий сервіс під назвою "Рейси". Новинка допоможе вибирати маршрути для авіаперельоту, купувати квитки, і вибудовувати зручні користувачеві маршрути. Крім цього, сервіс пропонує вигідні перельоти, а відтак скоротити користувачам. Сьогодні новинка стала відкритою і для українців, які мріють про подорож.

Замість того, щоб дивитися тарифи кожної туристичної компанії, Google порівняє ціни доступних квитків і вибере відповідний користувачеві по класу і місця, якщо встановлені конкретні побажання. Зручну функцію вже можна використовувати.