Оксана Евтеева (Берченко), яка стала жертвою смертельної ДТП в Харкові, звернулася до українців.

Як передає ТСН, дівчина, яка втратила в аварії чоловіка і сестру, зробила заяву з реанімації.

"Я хочу звернутися до кожної людини, хто має відношення до цієї справи. Якщо ви очевидець - дайте свідчення в суді. Якщо слідчий, суддя, конвоїр, прокурор - прошу вас розглянути цю справу по всій строгості закону. Коли вам будуть пропонувати гроші, не беріть їх, не ставайте учасниками безкарних убивств ", - сказала потерпіла.

У неї словами таз, сильно знівечене обличчя, а також травма черепа. Реабілітація та відновлення постраждалої займе близько двох років.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, подружжя Берченко, чиї дочка і зять загинули 18 жовтня внаслідок жахливої ​​ДТП в центрі Харкова, відмовилися від будь-якої грошової компенсації від сім'ї 20-річної Олени Зайцевої - винуватиці аварії. За словами батька загиблої дівчини, сім'я не має потреби ні в яких матеріальні компенсації: головного гроші все одно ніколи не повернуть.

ДТП в Харкові (18+)

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в центрі Харкова, на перетині вулиць Сумської та провулку Мечникова, пройшов черговий слідчий експеримент у справі смертельного ДТП, яке забрало життя шести людей і відправила на лікарняне ліжко п'ятьох.

Це вже третій слідчий експеримент у справі. Він знову проходить у вечірній час. На цей раз до слідчих дій залучені Олена Зайцева і 49-річний Геннадій Дронов - другий учасник ДТП.