Легендарний радянський психотерапевт Анатолій Кашпіровський заявив, що мав настільки велику популярність, що міг би стати президентом, але він припустився однієї непоправної помилки.

Про це він розповів в інтерв'ю "112 Україна".

"Мої передачі йшли у вечірній час, і вулиці дійсно порожніли, і не лише у радянських містах. У Польщі, Словаччини, Німеччини те ж саме відбувалося. Президентом може стати будь-хто, якщо... Але популярність була настільки величезною, що можна було. Але я зробив страшну помилку", - сказав психотерапевт.

Після телемосту Київ-Тбілісі йому задали питання, скільки передач він хотів би зробити.

"Я сказав: "Шість". Ну скажи - тридцять! Дві передачі в місяць. Мене багато хто хотів підтримати: і з силових структур, і з ЦК компартії України. Чотири години я виступав перед Верховною Радою СРСР. Все складалося добре, але треба було зробити тридцять передач. Багато чого було недоговореного, але думав, що ще повернуся. А потім почалися закордонні поїздки: Польща запросила", - пригадав Кашпіровський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він також прокоментував інформацію про його намір створити з Михайлом Горбачовим політичний союз.

"Це було вже коли "поїзд пішов", і Горбачов вже не був президентом, а мав фонд. У 1995 році ми з ним зустрічалися у нього в фонді. Я йому запропонував об'єднатися з Лебедем - зробити коаліцію. Я сказав йому, що Лебедю треба буде віддати весь силовий напрям, Горбачов буде спиною ("Вас Захід любить"), а я буду грудьми - Росія мене любить. Горбачов сказав: "Мене Росія теж любить". Я йому відповів: "Вас - немає. Вас Росія не прийме. У кращому випадку будете віце". Він сказав, що подумає, і взяв і зрадив мене - сам, без мене, почав стукати в двері до Лебедя. А Лебідь йому сказав так: "Під вашими прапорами навоювався, ви мені нецікаві". І на цьому все закінчилося", - додав психотерапевт.

Нагадаємо, Анатолій Капіровскій - радянський психотерапевт, який здобув популярність в 1989 році завдяки телепередачам "Сеанси здоров'я лікаря-психотерапевта Анатолія Кашпіровського", які транслювалися на каналі Центрального телебачення СРСР.

Під час своїх передач психотерапевт нібито мав можливість зцілювати людей через екрани телевізорів, що принесло йому славу не тільки на території СРСР.

Дивіться один с сеансів Кашпіровського

Портал "Знай.ua" з нагоди дня народження Кашпіровського пригадав найцікавіші факти з його біографії.