20 листопада у центрі Києва невідомі залили цементом Вічний вогонь у парку Слави. Цей випадок став вже другим подібним за останній місяць.

Про інцидент повідомили у поліції Києва. Відомо, що пам'ятник залили цементом та встановили посередині хрест. Деталі цієї події залишаються невідомими, правоохоронці встановлюють усі обставини.

Нагадаємо, в ніч з 6 на 7 листопада невідомі залили цементним розчином Вічний вогонь. Повідомлення про пошкоджений пам'ятник надійшло на диспетчерську лінію 102 вранці.

Поліція одразу прибула на місце події. Було виявлено 8 відер, в яких, швидше за все, порушники принесли розчин цементу.

Заступник глави міськадміністрації Олексій Резников прокоментував ситуацію та назвав цей вчинок ганебним прикладом неповаги до історії та героїв. Він запевнив, що поліція відшукає зловмисників, які відповідатимуть по всій строгості закону.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вічний вогонь - меморіал на могилі Невідомого солдата, розташований у Парку Вічної Слави в Печерському районі міста Києва. Складається з обеліска і Алеї Павших Героїв, де розташовані 34 могили воїнів, що загинули в роки Другої світової війни. Відкритий 6 листопада 1957 року.

Дивіться, як у Києві залили цементом Вічний вогонь

Як повідомляв портал "Знай.ua", сторіччя Жовтневої революції в Одесі відзначили у досить оригінальний спосіб. У центрі міста встановили дивний арт-обєкт.