Маніяк і злочинець Чарльз Міллз Менсон народився 12 листопада 1934 року в Цинциннаті (штат Огайо, США).

Про те, що він стане злочинцем, стало відомо ще з дитинства. Його мати, Кетлін Меддокс, разом з братом скоїли збройне пограбування станції техобслуговування, за що були засуджені на п'ять років. Після звільнення Кетлін віддала сина під опіку в державну установу для хлопчиків, звідки він постійно втікав, викрадаючи автомобілі і велосипеди.

У 1955 році Менсон одружився на 17-річній Розалі Вілліс. З злочинним минулим не зав'язав. За перетин кордону йому дали три роки випробувального терміну, після чого він знову скоїв злочин і потрапив до в'язниці.

Вийшовши на свободу в 1959 році, Менсон став сутенером. Потім його посадили на 10 років. У цю відсидку він навчився грати на гітарі. Пізніше злочинець намагався стати учасником групи The Monkees.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Відсидівши черговий термін, Менсон разом з третьою дружиною Мері подорожували по Каліфорнії, де до них приєднувалися маргінали. Так і утворилася "Сім'я".

Вся компанія оселилася на ранчо Спен. Там вони вживали наркотики, займалися груповим сексом, служили меси дияволу, вбивали тварин і пили їхню кров.

У липні 1969 року члени "сім'ї" - Боббі Боссолі, Сьюзан Аткін і Мері Браннер - убили Гарі Хінмана за те, що він продав їм неякісні наркотики.

Через кілька днів Менсон з компанії розправилися з двома чоловіками і двома жінками, одна з яких була на дев'ятому місяці вагітності. Пізніше з'ясувалося, що однією з них була дружина знаменитого режисера Романа Поланскі - кіноактриса Шерон Тейт. В цей же день зграя вбила ще двох осіб.

У жовтні 1969 року їхня затримали. Суд засудив сімох членів угруповання до смертної кари в газовій камері, проте через три роки Верховний суд США замінив вироки на довічне ув'язнення.

Лиходій Менсон

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що підозрюваний в серії жорстоких вбивств Такахіро Сіраісі (Takahiro Shiraishi), якого називають "Вбивця з Twitter", заманював користувачів, що публікували суїцидальні пости в соцмережі, і відрубував їм голови. Всього він обезголовив дев'ятеро людей у віці від 15 до 26 років. Правоохоронні органи затримали Шіраіші, коли проводили розслідування пропажі 23-річної дівчини. Напередодні вона повідомила в Twitter про намір вчинити суїцид.