Британські дослідники встановили, що добрі і щедрі люди частіше за інших зіштовхуються із проблемами серцево-судинної системи. Фахівці зазначають, що причиною цього є часті серцеві ритми, які викликані постійними співчуттям і переживаннями.

За словами фахівців Стокгольмського університету, людина, яка дуже переживає за оточуючих, постійно знаходиться на межі стресу. В результаті цього людина відчуває тривогу. Це може призвести до депресії, а також до інших негативних наслідків для серцево-судинної і нервової системи. Також прийняття якогось роду благодійне рішення викликає в людини переживання.

Фахівці в ході проведених дослідів проаналізували стан двадцяти осіб. З них половина мала досить м'який характер, схильність до щедрості і співпереживання. Інші представляли собою більш логічних, економних індивідів. Фахівці у результаті встановили, що серцево-судинна система другої групи людей відрізняється кращим станом завдяки більш жорсткого характеру.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На роботу головного мозку і серцево-судинної системи також впливає вміння визначати свій серцевий ритм. Люди, які відчувають себе частіше інших недобре, здатні обчислити симптоми захворювання, мають нерівне серцебиття. Це також може призвести до негативних наслідків.

Раніше ми писали про те, що не можна вживати при захворюванні на грип. Медики впевнені, що під час цієї хвороби людині не можна пити молочних продуктів та напоїв на його основі. Молочні білки (казеїни) заважають організму швидко виводити патогенні компоненти, з цієї причини на період хвороби краще не налягати на цей продукт. До того ж, навіть якщо ви вже перехворіли на грип, то деякий час молоко краще не пити.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що робот показав приклад двієчникам.