У мережу злили нові фото популярної американської співачки барбадоського походження Ріанни.

Хакери опублікували фотографії 2012 року проти альбому "Unapologetic" і додали нові, на яких співачки без одягу.

Зловмисники супроводили фото образливим текстом, в якому називають співачку непристойними словами і звинувачують в тому, що вона ображає іслам. "Для нас, благочестивих мусульман, важливо дізнатися все про ці місцевих шл * хах, так що, коли прийде час, ми можемо покарати їх за злочин проти ісламу", - йдеться в посланні.

"Як примітивний дикун з африканського острова Барбадос, Ріанна не чужа, щоб показати своє оголене тіло", - вказується в підписі до однієї фотографії.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На одному з фото зображена явно не Ріанна. Про це повідомили прихильники співачки, які помітили, що у зірки завжди довгий манікюр і є тату з написом #Fake на попереку.

Rihanna - Diamonds

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що американська співачка Ріанна представила несподіваний елемент гардеробу, який доповнить ваш новорічний образ - це шкарпетки. Однак, далеко не кожен може собі дозволити придбати шкарпетки, адже їх ціна стартує від 14 доларів (380 гривень). Найдорожча модель з новорічної колекції - 25 доларів (640 гривень).