Прийняти будь-який удар зі східних рубежів повністю готова армія НАТО – військові вже активізували всі необхідні ресурси, аби дати відсіч противнику, у першу чергу мова йде про Росію.

У цьому запевнив Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Йенс Столтенберг:

"З урахуванням того, що загроза і обстановка в області безпеки змінюється, НАТО теж змінюється. Ми нарощуємо потужність, ми підсилюємо бойову готовність наших сил, вперше в нашій історії ми розгортаємо сили в східній частині нашого Альянсу", - зазначив він.

Столтенберг підкреслив, що у Кремлі ніяк не відмовляться від своєї підступної тактики ведення кібервійни, тому Захід скоординував всі сили і в цьому напрямку, аби позбавити путінських хакерів останнього шансу:

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"…постійно розвивається загроза, і ми повинні пристосовуватися", - підсумував генсек.

Дивіться: Україна-НАТО: 20 років непростих відносин

Як повідомляв портал "Знай.ua", літак американської розвідки помітили у небі над Калінінградською областю Росії.