Створенням "чорного" та "білого" списків Україна намагається стравити діячів культури, але "чорнішої сили", ніж сама влада, для українського народу немає. Таку думку висловив продюсер, чоловік співачки Валерії Йосип Пригожин, який потрапив до "чорного списку", передає РІА "Новости".

"Я абсолютно переконаний, що діячі культури, всі, яких вони перерахували, не несуть жодної загрози територіальній цілісності держави — нічиєї, не тільки України, а й будь-який інший країни", — сказав Пригожин.

Читайте також: Мінкульт назвав 14 прізвищ росіян, які загрожують нацбезпеці України

Він додав, що це чергова спроба української влади стравити діячів культури, розколоти суспільство.
"За принципом" ось є білі, а от є чорні сили". От я хочу сказати, що чорнішої сили для власного народу, ніж ось ця сьогоднішня українська влада, нікого не бачу", — зазначив продюсер.

Продюсер також наголосив, що у нього є власна точка зору і йому за неї "ніхто не приплачує": "Заради того, щоб бути в "білому списку", дружити проти власного народу я не буду ніколи. А любити або не любити президента — це право вибору кожного громадянина РФ".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ви хоч раз чули з вуст російських артистів: "Давайте воювати, давайте будемо битися, давайте щось у когось віднімемо? Ніколи ж цього не було. Я хочу сказати, зверніть увагу на мудрість нашої влади — представники українського культурного співтовариства абсолютно блискуче подорожують і заробляють гроші на всій території РФ. Їм при цьому ніхто не заважає. Мене трошки вражає їх бездіяльність і небажання виступати на захист своїх колег. Це неправильно", — додав він.

Нагадаємо, Мінкульт 8 серпня оприлюднило список іноземних громадян, за погодженням із СБУ, які визнані загрозливими для безпеки країни.