Canon може стати лідером у DSLR, однак компанію випереджають такі гіганти як Sony і Fuji, коли мова йде про невеликі та портативні дзеркальні камери.

Canon випустила новий фотоапарат, зберігаючи любов до старих пристроїв, запропонувавши публіці компактну альтернативу своїм величезним дзеркальним апаратам. Однак нічого крім зовнішнього вигляду не пов'язує новинку з плівковими камерами - вона оснащена 8 гб внутрішньої пам'яті для збереження фото.

Компанія навіть приготувала пояснення того, як працює цей продукт: "Зверніть увагу, що це не функціонуючий плівковий фотоапарат, оскільки це лише флешка, захована в корпус камери".

Canon описує пристрій як "USB-пристрій з камерою". Також компанія повідомила, що ця модель випускається обмеженою кількістю. Що стосується ціни, Canon продає його за 80 доларів. За такі гроші ви можете придбати набагато більше флеш-накопичувачів.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Однак гаджети здатні не тільки приносити користь. 14-річна Ле Тхі з в'єтнамської столиці Ханой не здогадувалася, що її зарядний пристрій до iPhone 6 несправне і вимагає заміни. Підключила акумулятор на ніч і спокійно лягла спати. Коли батьки вранці зайшли в кімнату, щоб розбудити доньку перед школою, вона була без свідомості, довелося швидко везти в лікарню. На жаль, врятувати дівчину не вдалося.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що робот показав приклад двієчникам.