20-річна Олена Зайцева, 18 жовтня влаштувала смертельну ДТП в центрі Харкова, поскаржилася на погіршення самопочуття.

Як повідомляє портал Рoliteka, про це розповіла її правозахисник Юлія Козир. Адвокат зазначила, що це відбувається через перебування в слідчому ізоляторі. "Вона відчуває себе погано, має головні болі - результат першої, дуже серйозної ДТП в 2007 році. Вона щорічно проходить обстеження і лікування і приймає різні знеболюючі препарати. Вона також отримала травму під час цієї ДТП 18 жовтня, але так і не була обстежена належним чином. Звичайно, в СІЗО її оглядає лікар, але там немає ні обладнання спеціального, ні томографа", - заявила адвокат.

Як жила Зайцева до харківської трагедії?


Коли журналісти попросили підтвердити або спростувати інформацію про те, що Зайцеви продали величезну квартиру, щоб виплатити постраждалим по 50 000 гривень, Козир повідомила, що в ці подробиці не вникає, оскільки до справи це ніякого відношення не має. "Купівля-продаж нерухомості або інших якихось матеріальних цінностей сім'ї - я не цікавлюся цими питаннями, тому що це не має ніякого відношення до розслідування. Щодо того, що сім'я дійсно надає матеріальну допомогу абсолютно всім постраждалим - це правда. Перераховуються кошти на лікування та інші потреби до деяких благодійних фондів, до фондів при лікарнях, де лікувалися постраждалі", - підкреслила Козир.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що жертва Зайцевої звернулася до українців.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще