На окупованих територіях Донбасу оплакують смерть 22-річної дівчини, що добровільно приїхала працювати лікарем.

Олена Мурадова


Як повідомляє портал Рoliteka, мова йде про 22-річну Олену Мурадову, яка приїхала в АТО разом зі своїм братом. "Разом з братом без піару і селфі боролася проти російських найманців на Сході України... А чули б ви, як про неї говорять її друзі... Там душа була, немов небо, зіткана з доброти", - пишуть в соцмережах. Також повідомляється, що батько дівчини за національністю азербайджанець, а мама - українка.

Олена Мурадова


На своїх сторінках в соціальних мережах українці висловлюють співчуття родині Олени: "Боже така молода і красива. Одна печаль!", "Вічна пам'ять! Співчуття близьким", "Зовсім молоденька, світла пам'ять тобі дівчинко! Низький уклін і співчуття рідним і близьким", "Легкої дороги їй. І спасибі за те, що захищала", "Низький уклін", "Світла пам'ять і велика подяка! Гарна, як пісня! Співчуття рідним, хорошу людину виростили! Вічна пам'ять!", "Спи спокійно сестричко. Ми помстимося", "Янгол повернувся на небо. Спасибі тобі, дівчинко. Спочивай спокійно, а ми за тебе помстимося!", "Вічна і світла пам'ять! Як з цим живуть наші "брати" росіяни, що по горло в нашій крові!!!".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Олена Мурадова


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що на Донбасі сталася страшна аварія. У мережі опублікували фото з місця події.