Український національний одяг давно завоював прихильність світових дизайнерів, а відомі моделі та зірки шоубізу залюбки експериментують із ним у створенні нових образів.

"Щось давно не оновлював гардероб", - вирішив гуморист Сергій Притула і також поповнив свою шафу новенькою вишиванкою. За роки гастрольної діяльності у нього їх зібралася вже ціла колекція. Іноді дарують прихильники на згадку, дещо купує сам, коли приходиться до вподоби.

Цього разу компанію йому склав колега по "Вар'ятам" Валентин Сергійчук. Обидва отримали презент від вдячної публіки у Сумах після концерту, і одразу ж поділилися знімками в обновках.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сумські глядачі після концерту тішили малюнками і вишиванками. Щиро дякуємо за атмосферу і щирі оплески. До зустрічі у 2018-му!!!", - тішився Притула.

Львівські фанати хвилю підхопили: незабаром ведучому їхати на виступ і туди, тому не виключено, що до набору вишиванок може додатися іще одна, із західним колоритом.

Дивіться: інтерв'ю з Сергієм Притулою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Притула розсекретив, що відбувається у гримерках гумористів після концертів.