Солдат АТО Сергій Кочемазов з позивним "Камаз", який воював в Донецькому аеропорту, прийняв вбивчу дозу ліків.

Як йдеться у висновках спеціальної комісії Херсонської ОДА, до такого кроку його могли довести лікарі Херсонського госпіталю інвалідів і ветеранів війни. Як кажуть пацієнти, завідуюча неврологічним відділенням Олена Комарова порушувала правила етики і деонтології.

Комісія не виключає, що саме такі дії лікарів могли довести солдата до самогубства.

Місцева влада порекомендували усунути від виконання професійних обов'язків і направити на переатестацію всіх причетних працівників госпіталю, а також завести кримінальну провадження щодо Комарової.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Кочемазов повинен був лягти в госпіталь, але повернувся додому і прийняв смертельну дозу ліків.

Друзі розповідають, що медики солдату говорили: "Лікарня - не курорт і не нічліжка", коли він в п'ятий раз за рік прибув на курс лікування.

Солдат АТО випав з балкона

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що український воїн, який пройшов жахи війни на Донбасі, покінчив життя самогубством. На це він наважився після візиту до психолога.