Популярний український виконавець Юрко Юрченко, який вирішив взяти участь у шоу "Х-фактор", розповів, навіщо вийшов на цю сцену.

Yurcash на другому прямому ефірі "Х-фактор"


Про це в суботу, 18 листопада, йшлося в обговоренні виступу його групи Yurcash під час ефіру. Один з користувачів припустив, що у групи Юрченка є всі шанси перемогти, проте фронтмен відразу ж відкинув цю думку: "Ми ні в якому разі не переможемо, бо головний приз - розкрутка, а куди мене - дядька бувалого і неслухняного розкручувати, у мене і так голова паморочиться від цих грьобаних контрактів. По-друге - дорогу молодим, нам тупо не пробачать перемогу, і нам її і не дадуть, зіллють десь на півдорозі до фіналу".

Також співак зазначив, що на проекті його сприймають радше як гостя, а не конкурсанта, причому це стосується як інших учасників, так і суддівського складу. "Нас тут все одно сприймають радше як гостей, ніж конкурсантів. Тому у нас і програма скоріше не конкурсна, а показова. Ось - правда життя. А за бабло я б поборовся, гуму треба літню міняти", - підкреслив Юрченко.


Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як Юрченко підірвав сцену "Х-фактора".