У мережі почала активно поширюватися інформація про те, що вбивство, вчинене Чарлі Менсоном, покажуть в новому фільмі, а за картину візьметься не хто-небудь, а великий "король жахів" Квентін Тарантіно.

Декілька ЗМІ повідомляють, що режисер покаже у фільмі сім'ю кривавого злочинця, а також одне з найжорстокіших вбивств, учинене в 1969 році.

Як пише NME, режисер підписав свій перший контракт з Sony після секс-скандалу в голлівудським продюсером Харві Вайнштейн і краху його однойменної компанії The Weinstein Company. При цьому Тарантіно нібито вже встиг обговорити нову картину з Бредом Піттом, Томом Крузом та Леонардо Ді Капріо.



Сам режисер заявив, що не планує зосереджувати сюжет на злочинах Менсона, проте в основу ляже вбивство вагітної акторки Шерон Тейт - дружини знаменитого режисера Романа Поланськи. Також декілька джерел повідомляють, що на роль Тейт запросять зірку "Загону самогубців" Марго Роббі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дія картини, зйомки якої нібито заплановані на червень наступного року, розгортатиметься влітку 1969 року в Лос-Анджелесі. У центрі уваги - актор кіно з єдиною успішною роллю, який шукає спосіб продовжити роботу в кіно.

Страшні злочини Чарлі Менсона


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що найвідоміший у світі серійний вбивця Чарлі Менсон помер у віці 84 років.