Україна виконала лише 15% угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Про це заявив Президент Петро Порошенко на церемонії вшанування пам'яті загиблих героїв Революції гідності і бійців АТО в ході робочої поїздки в Дніпро, повідомляє "Укрінформ".

"Угода про асоціацію є "дорожньою картою" наших реформ, і після того, як ми його ратифікували, сьогодні, я хочу підкреслити, що поки воно виконано лише на 15%, у нас попереду дуже велика робота", – заявив Порошенко.

Робоча поїздка Порошенко в Дніпровську область

Він зазначив, що фактична реалізація Угоди – це передумова для кроків щодо євроінтеграції в майбутньому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Не треба питати, приймуть чи не приймуть Україну!", – заявив президент.

Робоча поїздка Порошенко в Дніпровську область

За його словами, Україна має повне право на членство в Євросоюзі за 49-ї статті Угоди про асоціацію. Єдина умова вступу – це відповідність певним критеріям. А це залежить виключно від влади.


Як повідомляв портал "Знай.uа", після запровадження безвізового режиму з ЄС перед Україною постали нові цілі. Офіційна скасування віз поставить крапку на радянському минулому, а також на "російській імперії".