Легендарна російська співачка Алла Пугачова і відомий комік Максим Галкін після довгих років спільного життя повінчалися в церкві. Церемонія відбулася на вихідних і в мережі активно обговорюють відповідні фотографії та відео.

Портал "Знай.ua" вирішив згадати, як змінювалася зовнішність великої артистки протягом десятків років.




Пугачова завжди була зразком для наслідування. Її стиль копіювали сотні тисяч жінок. Саме вона ввела в моду балахони, а потім екстремально відверті міні.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

70-і роки


80-ті роки



Незважаючи на славу і популярність, співачка відчайдушно боролася з віком і зайвими кілограмами, намагаючись якомога довше залишатися вісімнадцятирічною.






Той факт, що поряд з Пугачовою чоловік, який молодший від неї на 27 років, мотивує Примадонну виглядати якомога краще з кожним роком.



За словами експертів, з 90-х років Примадонна починає експериментувати із зовнішністю і стилем. Балахони, пишні зачіски, яскраві вбрання. В цей час співачка намагається схуднути, але безуспішно.





Подейкують, що в кінці 90-х Примадонна зробила ліпосакцію і кругову підтяжку обличчя.





Співачка продовжує скидати кілограми, але все ще не змінює балахон довжини міні. Експерти вважають, що в 2005 році Пугачова зробила блефаропластику (операцію зі зміни форми повік та розрізу очей).






У 2011 році співачка трохи набрала, через що її обличчя стало опухлим.





У 2013-му Пугачова різко худне, а її обличчя стає помітно посвіжілим. Пластичні хірурги стверджують, що співачка зробила кругову підтяжку обличчя, і знову блефаропластику.





Нині Примадонна виглядає просто відмінно. Вона дуже схудла і може собі дозволити як облягаючі сукні, так і відверто молодіжні образи з джинсами і шкіряними штанами, чому позаздрять багато молодих панянок.




Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Пугачова показала, як виглядає вранці.