У так званій "Луганській Народній Республіці" неспокійно, й останні дні відзначилися промовистою відставкою одного з місцевих "високопосадовців".

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий підписав указ про звільнення з посади "міністра внутрішніх справ" Ігоря Корнета. Про це повідомила прес-служба "глави республіки".

Причиною звільнення стала нібито кримінальна справа яку порушили проти Корнета. Його звинувачують в тому, що в 2015 році, вже будучи "міністром", він придбав ще один будинок, крім того, в якому вже незаконно проживав, а договір купівлі-продажу нібито був оформлений в Києві.

Ігор Корнет

Крім того, його вже назвали п’ятою колоною в лавах "ЛНР".

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"У мене є фото близьких людей міністра внутрішніх справ. Дисциплінарний статут, як сказав сьогодні виконуючий обов'язки генпрокурора, також використовується український. Так, може, "п'ята колона" - це міністр внутрішніх справ? Після сьогоднішнього комітету ми все більше переконуємося, що дії міністра внутрішніх справ не відповідають займаній ним посаді. Хотілося б, щоб питання про відставку міністра внутрішніх справ вирішилося в найближчі дні", - заявив 10 листопада "депутат Народної Ради" Віталій Морозов.

Тимчасово виконуючим обов'язки міністра внутрішніх справ самопроголошеної республіки призначений в.о. заступника міністра, начальник "кримінальної поліції МВС ЛНР" Володимир Черков.

Відомо, що глава "ЛНР" Ігор Плотницький особисто приїхав виселяти Корнета з самовільно захопленого будинку.

Дивіться "Шляхетний" Плотницкий допоміг повернути будинок жительці Луганська

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", син ватажка "ЛНР" успішно будує свій бізнес у Росії і вже став громадянином цієї країни.