11-річна учасниця шоу "Голос.Діти-4" Яна Горна зворушила до сліз зіркового тренера, українського співака Дмитра Монатіка на сліпих прослуховуваннях 19 листопада.

Відповідне відео опубліковане на YouTube.

Дівчинка із Севастополя вийшла однією з перших на сцену та виконала композицію відомої співачки Sia - Soon will be found. Судді з перших же звуків були шоковані точністю і чуттєвістю виконання. Практично відразу троє зіркових тренерів розвернулися, щоб подивитися на юну співачку.

"Я вже давно чекаю на вас у цьому проекті. Дякую за емоції, які я зараз відчув. Ви просто вжали мене в крісло своїм співом. Мене дорослого чоловіка, пробиває на такі сильні і щирі почуття – це було магічно і дуже по-дорослому. До речі, це одна з моїх найулюбленіших пісень Sia", – розповів разрыдавшийся Монатік.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Виступ Яни Гірської на "Голос.Діти"


В кінцевому підсумку, Яна обрала команду української співачки Надії Дорофєєвої.

Як повідомляв портал "Знай.uа", виступ однієї з учасниць буквально за кілька днів потрапило в тренди YouTube, набравши мільйони переглядів. Дівчинка підкорила українців виконанням хіта Demi Lovato "Stone cold". Юна співачка вибрала з трьох тренерів Монатіка.