Ведуча відвертих прогнозів погоди на телеканалі "СТС-Челябінськ" Лариса Сладкова вирішила приєднатися до кандидатів у президенти Росії на майбутніх виборах.

Про це вона розповіла в соцмережі "ВКонтакте" (заборонена в Україні).

"Дорогі мої, я іду до великої політи. Скоро ви про все дізнаєтеся. Сподіваюся на вашу підтримку", – звернулася до користувачів Сладкова.

Вона підписала дану запис тегами "#державна дума" і "#президент російської федерації". Журналісти одного місцевого видання вирішили поцікавитися у "теледіви", чи має вона на увазі президентські вибори. На що Сладкова дала ствердну відповідь. Однак, коментувати свої плани вона відмовилася.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що у "велику політику" вона намагається податися вже не в перший раз. У минулому році ведуча збиралася висунути свою кандидатуру в Держдуму по Металургійному округу від "Російської партії пенсіонерів".

"Маю повне право. З мізками у мене все в порядку. Мої записи прогнозу погоди ні про що не говорять. В країні у нас стільки проблем із законами, роботи багато! А взагалі я людина різносторонній, можу в різних сферах людям допомагати", – заявила тоді Сладкова.


Дивіться! Хто хоче конкурувати з Путіним за право на президентське крісло


Як повідомляв портал "Знай.uа", позмагатися з президентом РФ Володимиром Путіним зібралося багато бізнесменів, кишенькових політиків, і навіть моделі. Головною конкуренткою стала дочка політичного діяча, телеведуча Ксенія Собчак. Вона відразу ж позначила позицію стосовно Криму.