Межі між різними культурами постійно стираються. Сьогодні у людей є можливість шукати собі однодумців, друзів і навіть коханих в самих різних частинах планети. Тим не менш, це ще не є гарантією зближення людей. А там, де немає близькості між людьми, з'являється близькість між людиною і річчю. Видання Daily Mail повідомляє про постійно зростаючу кількість людей, що звертаються за задоволенням своїх статевих потреб до роботів.


Компанії, що займаються складанням секс-роботів, продовжують реєструвати збільшення попиту на свою продукцію. Також необхідно відзначити, що крім шанобливого ставлення до якості виробів, користувачі просять створювати роботів більш схожими на людей.

У фірмі по виробництву секс-роботів RealDoll заявили про обов'язкове доведення до людської емоційності в майбутньому часі нових роботизованих механізмів. Інакше кажучи, крім першорядних опцій, технологія зможе страждати і спілкуватися, нехай і в примітивних формах. Нині існуючі обсяги виробництва секс-ляльок по 500 моделей в рік можна значною мірою збільшити, а також сконструювати ідеального партнера. Придбати його потенційні клієнти зможуть за допомогою спеціальної програми на смартфоні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про робота-акробата