Шанувальники Олі Полякової вже не раз відзначали, що її старша дочка Маша дуже схожа на неї. Але днями дівчинка приміряла мамин сценічний образ, і фоловери зовсім переплутали Полякову з її донькою.

У блозі співачки з'явилося кілька фото, на яких Маша одягла перуку з довгим волоссям, червоне плаття з високим розрізом на нозі, нафарбувала губи і стала другою супербілявкою.
"Хлопці, це ... не я!)" - написала співачка під фото дочки. А під іншим знімком додала: "Омг! Ви зрозуміли, що я буду виступати ВІЧНО?".

У хештегах артистка написала: "мама в шоці" і "мій двійник".

Пропонуємо вам самим оцінити, чи справді подібність така разюча.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова з'явилася в сексуальному образі героїні Джесіки з мультфільму про кролика Роджера. У такому вигляді співачка виступила в київському Палаці "Україна", де 14 листопада пройшов концерт на честь 15-річчя балету Freedom.