"Великому кораблю – велике плавання", - вирішили в "Газпромі" і планують закатати з нагоди 25-річчя компанії корпоратив, кошторис якого складає понад сто мільйонів рублів (майже 1,7 млн доларів.)

К пишуть росЗМІ, святкування дня народження газового монополіста заплановане на лютий наступного року.

На видовищні програми, серед яких концерти, вистави та інше, витратять 100,3 млн рублів. Ще десять мільйонів піде на банкет в державному Кремлівському палаці.

З року в рік апетити компанії зростають. Наприклад, на 20-річчя "Газпром»" обійшовся більш "скромною" сумою. На все про все пішло 55,7 млн ​​рублів. За ці гроші влаштували концерт з двох відділень та офіційний прийом від імені голови правління.

Дивіться: "Газпром" підраховує величезні збитки

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", "Газпром" опинився у скрутному фінансовому становищі. Компанія вперше за 19 років отримала чистий збиток замість фантастичних доходів. Проте, як бачимо, це не заважає їй викидати сотні мільйонів рублів на гулянку.