Минулої неділі, 19 листопада, в Лос-Анджелесі відбулася 45-а урочиста церемонія вручення однієї з головних музичних нагород США - American Music Awards 2017.

Тріумфатором вечора став співак Бруно Марс, яки
був номінований у восьми категоріях і переміг в семи з них.

Музикант отримав нагороду "Співак року", а також переміг у номінаціях "Кращий кліп", "Улюблений співак у жанрі поп-рок", "Улюблений співак у жанрі soul-r & b", "Кращий альбом soul-r & b", "Кращий поп -рок альбом"і " Краща пісня soul-r & b", повідомляє офіційний сайт премії.

Кращий артист-початківець: Niall Horan



Кращий артист року: Bruno Mars

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Кращою співпрацею року визнали хіт Луїса Фонса і Дедді Янки Despacito, який вони виконали разом з Джастіном Бібером. Despacito також визнана кращою піснею року в стилі поп / рок.

Тур року: Coldplay

Кращий співак: Bruno Mars

Краща співачка: Lady Gaga

Кращий поп-дует року / група: Imagine Dragons

Кращий поп-рок альбом: Bruno Mars - 24K Magic

Краща альтернативна група: Linkin Park



Краща соул і r & b співачка: Beyonce

Кращий реп / хіп-хоп альбом: Kendrick Lamar - DAMN



Кращий хіп-хоп виконавець: Drake

45-я щорічна церемонія вручення премій American Music Awards проходила в Microsoft Theater в Лос-Анджелесі. Переможців традиційно визначають глядачі за допомогою онлайн-голосування. Премія була заснована в 1973 році і стала альтернативою престижної церемонії Греммі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Росії відбулась церемонія вручення премії "Жінка року", організатором якої є журнал Glamour. Головні нагороди отримали українки - співачка Світлана Лобода та телеведуча Регіна Тодоренко.