Сьогодні, 21 листопада, в Україні дуже важливе свято – День гідності і свободи. Звичайно, як і будь-яке інше подібне торжество, в цей день буде досить багато різних урочистих заходів, через які в Києві 21 листопада перекриють дороги. І, щоб ви не потрапили в неприємну ситуацію, ми вирішили розповісти вам, де саме не можна буде проїхати в столиці в День гідності і свободи.

Які дороги перекриють в Києві 21 листопада

Прес-служба КМДА повідомляє що, заходи з нагоди Дня гідності і свободи відбудуться 17-24 листопада з 9:00 до 22:00 на Майдані Незалежності та вул. Хрещатик, а також 21 листопада з 9:00 до 14:00 на Софійській і Михайлівській площах.

Крім цього, з 10.00 до 13.00 на Алеї Героїв Небесної сотні буде проходити марш молоді в пам'ять загиблих Героїв Небесної. А завершиться цей захід урочистим покладанням квітів.

Крім цього, влада попередила, що рух транспорту будуть внесені деякі зміни: 21 листопада рух усіх видів транспортних засобів з 7:00 до 14:00 на Володимирському проїзді в Києві буде заборонено.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Крім цього, також будуть внесені зміни в роботу деяких видів громадського транспорту. Також у місцях проведення заходів заборонено зупинку та стоянку транспортних засобів. Перекривати рух буде Головне управління Національної поліції у місті Києві.

Чи буде 21 листопада вихідний

Варто відзначити, що, незважаючи на те, що в День гідності і свободи буде проходити величезна кількість заходів, цей день не вважається офіційним святом. Тому, щоб відвідати їх, доведеться відпроситися з роботи.

Додамо, що свято з'явилося ще в 2014 році. День гідності і свободи відзначають на честь початку двох революцій: "Помаранчевої" і Революції і гідності, або "Евромайдана".

Дивіться: Підготовка до річниці революції: у центрі Києва перекрили дороги та заблокували станцію метро

Нагадаємо, що День гідності і свободи щорічно відзначається 21 листопада.