У столиці в понеділок, 20 листопада, натовп молодиків влаштувала масштабні заворушення. Малолітні хулігани трощили кіоски та навіть пограбували "Спортлото".

Погром лотерейних кіосків біля метро Нивки в Києві влаштували представники Національного корпусу на чолі з позафракційним депутатом і підполковником МВС Андрієм Білецьким,- це повідомляє Politeka .

Масштабні заворушення стались на вулиці Щербакова. На місце прибуло багато патрулів поліції і Кордон.

Поліцейські затримали хуліганів. Загалом до відділку поліції відправили близько трьох десятків учасників. Деякі з них потребували медичної допомоги, вони отримали забиття та ссадини. Обійшлося без жертв.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Відео з місця подій

Posted by Киев Оперативный on Monday, 20 November 2017

В організації називають діяльність компанії "М.С.Л." незаконною і стверджують, що поліція не реагувала на "десятки заяв" з цього питання.

"Активістам Національного корпусу Києва не залишилося нічого іншого, як взяти важкі переконливі предмети в руки і знешкодити в понеділок, 20 листопада, чергову соціальну виразку у вигляді "ігрового залу" у Святошинському районі, - повідомляють у прес-службі корупусу.

На сторінці в Facebook dtp.kiev.ua опублікував перші кадри з місця події.

У коментарях користувачі пишуть, що головним об’єктом хуліганів став зал гральних автоматів.

Нагадаємо, у Києві футбольні вболівальники спровокували масове побоїще, до якого долучилися більше сотні людей.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", українські вчителі та студенти перекрили вулицю Грушевського в центрі Києва та вийшли на акцію протесту до будівлі Кабінету міністрів. Близько 250 працівників навчальних закладів вимагають гідну заробітну плату.