Деякі українці, зокрема автомобілісти, нерідко прибідняються, коментуючи свій фінансовий стан. Адже як інакше можна пояснити той факт, що з початку 2017 року співвітчизники придбали 64 тисячі нових автомобілів?

Про це повідомляє "Канал 24".

Цікаво, що у порівнянні з аналогічним періодом рік тому, кількість покупок нових машин збільшилась на 39%. Загалом на нові автомобілі у цьому році українці витратили 28,416 млрд гривень.

Найпопулярнішою в Україні новою автівкою є KIA Sportage. 3 тисяч українців стали власниками цього корейця. Базова версія автомобілю коштує майже півмільйона гривень.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На другій сходинці француз Renault Logan – 2 тисячі автівок. Його найдешевша модифікація коштує 324,3 тисячі гривень.

Чеська Skoda Octavia замикає топ-трійку. Українці придбали понад 2 тисячі таких автомобілів. Базова модель коштує 508,6 тисяч гривень.

Нагадаємо, що сьогодні в Україні юридичні обґрунтування перебування авто на іноземній реєстрації туманні, але деякі співгромадяни все ж беруть європейські іномарки, відмовляючись від "шедеврів радянського автопрому", які розвалюються.

Експерти порадили українцям європейські автомобілі, які не лише дешеві, а й вигідні в обслуговуванні, враховуючи стан українських доріг. Ці п'ять "євроблях" можуть дозволити собі українці з бюджетом до 2 тисяч доларів.

Власникам єврономерів розповіли про нові штрафи

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін готовий дозволити реєстрацію автомобілів на європейських номерах в Україні.