У Києві в понеділок, 20 листопада, стались масові заворушення. У Шевченківському районі група молодиків влаштувала погром кіосків, зокрема зал гральних автоматів. Партія "Національний корпус" взяла за себе відповідальність за їх дії.

Відповідна заява з'явилася на сторінці "Національного корпусу" у Facebook.

Представники політсили назвали ці події "акцією протесту проти незаконного грального бізнесу".

Зокрема у партії впевнені, що їх представники не завдали нікому шкоди ані матеріальної, ані фізичної, а "грабежу", як пишуть ЗМІ, не було. І акцію влаштували зовсім не з метою наживи.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Акція 20 листопада відбувалася в рамках чорного списку Національного Корпусу по боротьбі з російським бізнесом в Україні. Нагадаємо, що гральний бізнес в Україні є поза законом, а безпосередньо оператор “М.С.Л” перебуває під санкціями РНБО", - пишуть активісти.

Також в політсилі запевняють, що кілька їх учасників опинились у лікарні через дії поліцейських.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", українські вчителі та студенти перекрили вулицю Грушевського в центрі Києва. Близько 250 працівників вимагають гідну заробітну плату.