Професійні американські танцівниці вирішили відстояти "честь" своєї професії. Втомившись від численних суперечок на тему свого пікантного заняття, вони запустили у мережі флешмоб, який наочно показує, чим їх зацікавив стриптиз.

Величезні пачки доларових купюр – головний атрибут таких фотосесій. У такий спосіб красуні раз і назавжди дали відповіді на всі негативні відгуки на їх адресу – мовляв, кожна б дівчина заробляла стільки, як вони.

"Кеш, кеш править усім навколо мене! З кожного з вас за доларовим чеку!", - іронізують у коментарях дівчата.

Одна з них і взагалі зробила собі подібний подарунок на день народження – гроші навіть не вміщаються у руках, але всі купюри номіналом не більше 1 долара:

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Відтепер, коли люди запитають мене, чому я стриптизерка, я просто покажу їм це фото. Я зазвичай заробляю від $ 500 до $ 1500 за ніч".

Як повідомляв портал "Знай.ua", студентам Кембриджу запропонували позмагатися за звання володаря кращих сідниць року.