У мережі опублікували знімки фотографа Сесіла Тейлора з 18-річною оголеною співачкою Мадонною. Тоді зірка лише розпочинала творчий шлях у Голлівуді і не відмовлялась від інтимних фотосесій.

За інформацією Daily Mail, світлини викликали справжній фурор серед фанатів зірки. Попри те, що Мадонна нерідко знімалась оголеною, такою вони її ще не бачили. Ці фото вперше стали доступними широкій аудиторії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Найближчим часом Тейлор планує виставити на аукціон Gotta Have Rock and Roll оголені фото Мадонни. До них він також надасть оригінал письмової згоди зі співачкою. З молотка пустять усього 108 фото, вартість кожної починається від 800 доларів.

Цікаво, що Мадонна нібито намагалась прибрати кілька особистих речей з аукціону. Мова йде про її спідню білізну та особистий лист реперу Тупаку Шакуру.

Мадонна - найуспішніша артистка в історії музики, світові продажі її альбомів перевищили 300 млн екземплярів. Вона користується настільки широкою популярністю, що її називають "Королевою поп-музики". Мадонна - багаторазова рекордсменка Книги рекордів Гінесса. У 2008 році вона прийнята до Зали слави рок-н-ролу. Майновий стан Мадонни перевищує 1 млрд доларів, завдяки чому вона вважається найбагатшою співачкою в світовому шоу-бізнесі.

Дивіться кліп Мадонни на пісню Bitch I'm Madonna

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мадонна стала фігуранткою скандального матеріалу про "Райські офшори".