Еволюція не з усіх мавп зробила людей. Це довели двоє росіян, які в одному з зоопарків познущались з тварин та показали,що їм самим місце у клітці.

Співробітники звіринцю в селищі Борисівка розповіли про шкуродерів, які проникли до зоопарку та влаштували там "ігри" з дикими тваринами. Однак самим тваринам такі "забави" стали справжнім стресом.

"Друзі, сьогодні наш понеділок був особливо важким, як для тварин, так і для всього персоналу зоопарку "Дивовижний"! Сьогодні, 20 листопада, близько 17:00 в наш зоопарк приїхали відвідувачі, четверо чоловіків східної зовнішності. Двоє з них пішли спокійно гуляти по зоопарку і милуватися тваринами, інші з порога почали вести себе, м'яко скажемо, неадекватно. Один з них зайшов в контактний вольєр вдарив маленького поросяти, плювався в тварин, потім схопив кролика і навіщо то побіг з ним через весь зоопарк до свого товариша. Далі двоє друзів почали знущатися над нашою верблюдицею. Вони хапали її за шерсть і грубо намагалися підтягти до себе. До цього моменту наспів наш співробітник і в грубій формі відігнав бешкетників. Але на цьому вони не заспокоїлися. Через деякий час, вони почали намагатися пролізти через огорожі до хижаків. Наприклад, до тигриці Кристал і левк Арісто, і так само плювати в тварин", - розповіли на сторінці в Instagram співробітники зоопарку.

Публикация от ЗООПАРК Чудесный с.Борисовка (@ussurzoo) Ноя 20 2017 в 2:53 PST

Все це потрапило на камери, відео показали в мережі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За словами очевидців, коли про це дізналась директор звіринцю, вона просто втратила свідомість.

Публикация от dpskontrol_125rus (@dpskontrol_125rus) Ноя 20 2017 в 3:08 PST

Якби наглядачі зоопарк не зреагували б вчасно, хуліганів могли розірвати хижі тварини і тоді керівництво закладу ще й несло б кримінальну відповідальність за цей інцидент.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Берліні сирійський біженець зґвалтував поні у дитячому зоопарку Герлітцер-парк.