У понеділок, 20 листопада, в Шевченківському районі Києва стались масові заворушення. Група молодих людей за підтримки членів політ парії "Національний корпус" влаштували погром кіосків з ігровими автоматами. Поліція затримала три десятки зловмисників. Однак і до поліції представники політсили мають претензії. Правоохоронців звинувачують у жорстокому побиття учасників акції.

Про це заявив прес-секретар партії Роман Чернишов.

"Національний корпус" проводив акцію проти оператора "М.С.Л", який, до речі, знаходиться під санкціями РНБО. Тут приїхала поліція і стала застосовувати силу. Зривала активістів з дахів, била головою об бетон" ,- сказав він.

В результаті кілька затриманих потребували медичної допомоги. Їх забрали до лікарні з різними трамами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

За словами представника "Національного корпусу", такі дії поліцейським не пробачать. У партії налаштовані вимагати відповідного покарання правоохоронцям, які, за словами Чернишова, дозволили собі надто багато.

Дивіться,чим закінчились заворушення в Києві

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у "Національному корпусі" назвали заворушення "акцією протесту проти незаконного грального бізнесу" та запевнили, що не мали на меті грабувати кіоски, а намагалися лише боротися з незаконним російським бізнесом в Україні.