Всі революційні події в Україні починалися за схожим сценарієм: базувалися на світоглядних засадах, формувалися довкола суспільних ідей та національних цінностей. Але пізніше всі ці ідеали використовувалися владними представниками у власних інтересах. У першу чергу – як засіб заробітку.

Принаймні, такої позиції дотримується лідер Громадського руху "Рідна країна" Микола Томенко.

"…ідеї, а не жага до влади, чи політична ненависть є головною рушійною силою правдивого поступу…. нині маємо всі підстави твердити, що вчинки "майданної влади" є радше продовженням ідеології та ментальності попереднього режиму Януковича", - вважає політик.

На думку Томенка, українці очікували від вищих чинів збереження принципів Революції Гідності – заради цього й виходили на Майдан. Але просування власного бізнесу виявилося для заможних осіб більш важливим, аніж думка громадськості. Звідси і така складна ситуація в країні, яку бачимо зараз.

"...чотири роки колекціонували гроші, посади, іменні пістолети, звання і нагороди. І при цьому вчили простий народ, що це дозволено, бо тепер вони "захищають" Україну від Путіна", - підсумував лідер ГО.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці наочно нагадали владі невиконані клятви Майдану.