Українські чиновники не прислухаються до потреб підприємців і жителів Донбасу, продовжуючи бойові дії на Сході нашої держави.

Про це написав народний депутат України, засновник політичної партії «ОСНОВА» Сергій Тарута на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні ми з однодумцями з команди політичної партії «ОСНОВА» відвідали кілька міст півночі Донецької області, зустрілися з працівниками великих промпідприємств регіону, городянами Краматорська, Слов’янська, Лиману. У жителів Донбасу є одне головне питання – коли буде мир? Тому на цих зустрічах ми основну увагу приділили нашому Мирному плану «Три основи: безпека, легітимність, довіра», – зазначив Сергій Тарута.

Засновник партії «ОСНОВА» також зауважив, що нинішня влада не здатна забезпечити мир та процвітання в Україні, тому в Парламенті мають бути представлені нові політичні сили.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Другою, дуже важливою темою зустрічей, була наша стратегія подолання бідності. Ми представили жителям Донбасу наш план економічного розвитку України і відновлення промислового потенціалу Донбасу. Люди розуміють: нинішня влада не хоче припиняти війну і братися за відновлення економіки України. Тому в парламент повинні прийти нові сили, здатні врятувати країну від спустошення і дати Україні мир, не поступаючись при цьому основними національними інтересами», – констатував Сергій Тарута.

Як повідомляв портал "Знай.ua", тимчасово окуповані території Донбасу опинилися на межі екологічної катастрофи.