Сьогодні, 21 листопада всі Україна відзначає річницю початку Революції Гідності, яка була рівно чотири роки тому. Тому, не дивно, що в соціальних мережах чимало згадок про це торжество, так само багато людей згадують тих, хто віддав життя майбутнє своєї країни.

Реакція соцмереж на річницю Революції Гідності

Президент України Петро Порошенко був досить лаконічним і вшанував пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Кабмін України так само не забув про це свято і привітав усіх українців, нагадавши, що ми зобов'язані перед людьми, які віддали свої життя на Євромайдані.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Щиро вітаємо з Днем Гідності та Свободи! Сьогодні четверта річниця початку подій на Майдані Незалежності, під час яких...

Posted by Урядовий портал on Monday, 20 November 2017

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко сказала наступне: " В ці дні мене запрошували на ТБ на програми, присвячені Майдану. Я не вважаю за можливе брати участь у цих ефірах, маргіналізувати тодішній наш протест під крики, ор і крики нас сьогоднішніх. Для мене Майдан - це ще живе, важливе, незавершене. Тому що ще дуже болить і ще перед очима намети антимайдана в Маріїнці, звідки витягли напівмертвих хлопців, 17 лікарня і крики батьків загиблих хлопчиків. Триває війна за Україну, яка і почалася на Майдані і заговорювати це штампованими гаслами ток-шоу не можна".

В ці дні мене запрошували на ТБ на програми , присвячені Майдану. Я не вважаю за можливе брати участь в цих ефірах,...

Posted by Iryna Gerashchenko on Tuesday, 21 November 2017

Журналіст Юрій Бутусов нагадав, що: "Нас ніхто не виховував Громадянами - просто одного разу довелося зробити вибір - що є свобода для тебе?
А потім довелося зробити вибір - а на що ти готовий заради Свободи?".

Нас никто не воспитывал Гражданами - просто однажды пришлось сделать выбор - что есть свобода для тебя? А потом пришлось...

Posted by Юрий Бутусов on Monday, 20 November 2017

Позафракційний народний депутат Борислав Береза не забув того, як починався Євромайдан: "Я пам'ятаю, як все починалося. Я пам'ятаю, заради чого ми вийшли. Я розумію, що ще нічого не закінчилося".

Я пам'ятаю як все починалося. Я пам'ятаю заради чого ми вийшли. Я розумію, що ще нічого не закінчилося. Чотирі роки...

Posted by Borislav Bereza on Monday, 20 November 2017

Народний депутат від "Народного фронту" Микола Княжицький нагадав, що деякі проблеми все ще не залишилися: "На Майдані ми тільки відстояли шанс будувати незалежність. Але використовуємо його не дуже ефективно".

На майдані ми лише відстояли шанс будувати незалежність. Але використовуємо його не дуже ефективно. Перефразовуючи фламандського героя: "Попіл загиблих не достукується до наших сердець."

Posted by Mykola Kniazhytsky on Monday, 20 November 2017

Нагадаємо, що сьогодні 21 листопада річниця початку Революції Гідності.