Ідею зняти проект «Час будувати» телеведуча Оксана Марченко виношувала десять років. Вона впевнена: проект не тільки змінить життя конкретних українських родин, але й покаже людям, що ніколи не можна здаватися. Про те, як йшла робота над проектом і задоволена Оксана Марченко результатом, ведуча розповіла журналу «Теленеделя».

Оксана наголосила, що завжди займалася осмисленої журналістикою — новини, документальний проект «Імена».

«У моїх телешоу був глибоке зміст. Адже це, по більшій частині, лаштунки, а там все набагато щиріше, ніж на сцені. Сказала б так: для кого-то це були розважальні проекти, а для мене — цікава і серйозна робота», — розповіла ведуча.

Ідею зробити проект, в якому можна буде зайнятися дизайном інтер'єру, Оксана виношувала давно.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

«Коли 10 років тому побачила американську версію цього реаліті, зрозуміла, що рано чи пізно адаптую формат», — розповів ведуча.

На її думку, проект допоможе не тільки українцям, але як мінімум покаже, що не можна здаватися.

«Якщо віриш у краще, все може змінитися. Іноді невеликого поштовху достатньо, щоб кардинально перетворити життя. У проекті «Час будувати» ми робимо неймовірне - те, що могло ніколи не трапитися з цими сім'ями», — зазначила Оксана Марченко.

Проект «Час будувати» — територія абсолютної любові, коли нічого не чекаєш натомість, впевнена Оксана.

«Я мріяла про нього давно, і він повинен був для мене стати якщо не фінішем телевізійної кар'єри, то якимось дуже важливим її етапом. Працювати довелося в шаленому ритмі, зате від результату отримувала неймовірне задоволення», — розповіла телезірка.

Власний досвід Оксани в будівництві почався з того моменту, коли її чоловік, відомий український політик Віктор Медведчук, сказав, що вона повинна побудувати їх будинок.

«Природно, я була недостатньо досвідчена в цій справі, але мене затягнуло. Потім з'явився ще один будинок, готель, а після — низка об'єктів промислового призначення. І виявилося, що мені подобаються всі ці гумові чоботи, бруд... Бо бачу результат. Одне з кращих творів, якими пишаюся, — будинок, отриманий у спадок від дідуся. Я його повністю переробила, але зберегла невеликі фрагменти оригінальних стін», — підкреслила Оксана Марченко.

Нагадаємо: у вівторок, 21 листопада, з 14:00 до 15:00, на сайті «КП в Україні» під час онлайн-конференції ви зможете задати питання Оксані Марченко.