Вчений-винахідник збирається відправиться в космос на саморобній ракеті і зробити знімок з метою довести всім, що Земля насправді плоска.

Винахідник Майк Хьюз (Mike Hughes) з Каліфорнії, який працює водієм лімузина, а раніше виконував каскадерські трюки, провів останні кілька років у своєму гаражі, винаходячи ракету, яка обійшлася йому в 20 тисяч доларів.

Однак перед польотом у космос, Майк проведе випробування ракети, перелетівши на неї через місто-привид Амбою (Amboy) 25 листопада. Під час випробувального польоту Майк збирається пролетіти зі швидкістю 805 кілометрів на годину, а вже після здійснити політ у космос. За словами винахідника, йому подобається робити незвичайні речі, які ніхто раніше не робив.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Майк вірить, що Земля плоска. Це і стало головною причиною, по якій він збирається здійснити космічний політ. Винахідник збирається полетіти на своїй ракеті в космос, щоб зробити знімок і на власні очі побачити підтвердження своєї теорії.

Також горе-вчений збирається транслювати свій політ на каналі YouTube 25 листопада. Він вже зв'язувався з цього питання з Федерального управління цивільної авіації. Крім того, винахідник оголосив, що після польоту вступить в губернаторську гонку за звання губернатора Каліфорнії. За його словами, політ в космос на саморобній ракеті повинен стати найцікавішою історією на світі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що зруйновані головні міфи про клонування.