На столичній Троєщині вже другу ніч підряд біля житлових будинків літає невідомий дрон, який перелякав місцевих мешканців.

Про це повідомили у спільноті "Троєщина ВК" у Facebook.

"Милославська, 3а, вже другу ніч поспіль, починаючи з 19:00, літає навколо будинків дрон, видно вогники. Зараз був на рівні вікон будинків і плавно пролітав вздовж. Зник у сторону голубники біля садка", - пишуть мешканці спального района.

Автора повідомлення бентежить той факт, що за ним хтось може спостерігати, особливо вночі. Він поцікавився у інших мешканців, чи бачили вони дрон.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Користувачі мережі висловили припущення. Дехто пише, що це можуть бути російські агенти, інші вважають, що то був не дрон, а НЛО. Кияни також припускають, що безпілотником могли гратися діти. Ще одна версія: домушники спостерігають за мешканцями.

Нагадаємо, у Солом'янському районі Києва піймали двох школярів, які кидали з балкону палиці у припарковані автомобілі.

"Чиї квіти життя? Спіймали на двадцятих поверхах на вулиці Донця, 2а. Кидали з балкона палиці на припарковані машини. Раніше були помічені за метанням каменів по машинам, і під час руйнування гойдалки на майданчику", - написала Ольга Могилянська, додавши фото малолітніх вандалів та їхню "зброю".

Дивіться, як українські військові збивають дрони

Як повідомляв портал "Знай.ua", у центрі Києва на вулиці Ярославів Вал місцевий житель забив фанерою балкон, чим спантеличив жителів столиці.