Для багатьох чоловіків питання, як справити враження на дівчину на першому побаченні є дуже актуальним. Учитель і духовний наставник Сильвестра Сталлоне і Арнольда Шварцнеггера впевнений, що це не так складно. А як саме це зробити, зірковий тренер дав кілька цінних порад.

Джо Вейдер видав безліч журналів з фітнесу, розробив ряд тренувальних програм зниження ваги і намагається допомогти кожному клієнтові стати гармонійною особистістю, - пише Сlutch.

Якщо ви хочете підкорити даму серця з першого погляду, візьміть до уваги кілька порад.

Чого хоче жінка від чоловіка?

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Звільнись від комплексів. Перше, що потрапляє в очі представникам протилежної статі – це впевненість або невпевненість у собі. Варто зрозуміти, якщо ви вважаєте, що з вами щось не так, то це те, що ти не готовий спілкуватися з представницями протилежної статі. Отже, ти не здатний з ними зустрічатися.

Здорове та міцне тіло

Ти повинен пишатися своїм тілом і однаково добре виглядати в плавках і діловому костюмі. Вона не чекає м'язистого героя, тому не потрібно проводити дні безперервно в тренажерному залі. Секрет в тому, щоб бути природним.


Її чоловік – ідеал

Не забувай про душ. Твоє волосся та тіло повинно гарно пахнути, зуби повинні бути білими та здоровими. А для романтичної зустрічі варто запастися хорошими парфумами та лосьйоном після гоління.

Повага понад усе

Жінка хоче, щоб ти поважав її. Коли ти знайомишся з дівчиною – не хватай її за руки, не стискай та не тряси.

Навіть не думай торкатися до неї, поки вона сама не запропонує. Якщо вона це зробила, візьми її руку, на мить ніжно стисни і відпусти. Не намагайтеся посилати їй приховані повідомлення, стискаючи або пестячи руку. Не будь слабким, якщо вона сильна. Якщо вона ніжна, то будь і ти більше делікатним.


Підтримуй розмову

Цілком можливо, що жінка, яка запала тобі в душу, трохи сором'язлива. Не кожна представниця протилежної статі має ідеальне самовладання. Ймовірно, її потрібно трохи розговорити. Веди з нею діалог, щоб підігріти до себе інтерес.

Лестощів багато не буває

Жінка хоче знати, що вона цікава, що її помітили. Не втомлюйся говорити компліменти, особливо вона оцінить, якщо ти помітиш щось унікальне в її зовнішності.


Ціни не лише її, а й її друзів

Намагайся знайти із друзями своєї дівчини спільну мову, і якомога швидше. Вона точно це оцінить.



Ніколи не опускай рук і пам'ятай, що довіру і повагу жінки можна завоювати, якщо знати секрети і вести себе природно.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", психолог розповіли, як зрозуміти, що стосунки приречені на провал.