У Гані під час зйомок серіалу "Земля, що вибачає" загинув британський оператор Марк Мілсом.

Про це повідомляє Clutch.

Подробиці інциденту поки не повідомляють до підведення підсумків розслідування. Відомо лише, що 54-річний оператор загинув в ході нічних зйомок каскадерської сцени за участю автомобілів.

Мілсом раніше знімав такі популярні серіали, як "Гра престолів" та "Шерлок". Він також працював над стрічками "Всесвіт Стівена Хокінга" і "Квант Милосердя" з серії фільмів про Джеймса Бонда.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Агент оператора Сара Принс назвала Мілсома "надзвичайно талановитим кінооператором та справжнім джентльменом, якого любили всі в нашій професії". Режисер Марк Херман, який в минулому працював з Мілсомом над фільмами "Справа - труба" і "Голосок", сказав, що той був "найкращою людиною в нашій справі".

"Земля, що вибачає" є спільним проектом британського телеканалу BBC та американського стрімінгового сервісу Netflix. У серіалі розповідають про міжнародні військові злочини. Наразі невідомо, коли саме відбудеться його прем'єра.

Історія життя Марка Мілсома

Як повідомляв портал "Знай.ua", на 87-му році життя пішла з життя американська співачка та акторка Делла Різ.