Глядачі вже звикли до зміни образів Оксани Марченко – ще за часів своєї кар'єри ведучої "Х-фактору" вона досить часто експериментувала із яскравими сукнями та зачісками.

Кардинально переглянути свій гардероб довелося для участі у новому проекті під назвою "Час будувати". Сьогодні в рамках прес-конференції Марченко відповідала на питання, які цікавлять українців.

Ідея чогось іншого, відмінного від попередніх сценічних амплуа, прийшла давно. Зірці хотілося створити безпечні будинки, в які приємно повертатися і завжди панує гарна, родинна атмосфера:

"Великим компліментом для мене було визнання наших героїв, коли через 6-7 годин перебування там вони розуміли все. Це, ніби одягти шикарну сукню і почувати себе комфортно", - зізналася ведуча.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Марченко запевнила: зі своїми вбраннями не розлучається. Хоча проект змусив одягти каску та робочу екіпіровку:

"Вони для особливих моментів життя. Мені зручно у робочому одязі. Стиліст Андрій Юдін зробив образ цікавим для глядачів, які повинні бути захоплені весь час новими емоціями".

Улюбленим місце у будинку, як не дивно, називає саме кухню. Тут буває частіше, ніж її відомий чоловік, Віктор Медведчук. Головним чином тому, що понад усе любить смачні страви.

Дивіться: Оксана Марченко, прес-конференція

"Мені подобається й спокійна обстановка. Це з дитинства. Там я можу говорити про якісь проблеми. В побудованому після війни дідусем будинку кухня була найтеплішим місцем. Коли були тісні умови у комунальній квартирі, можна було посидіти і почитати, там по-дружньому кипів чайник. Я невиправний романтик", - зізналася Марченко.