Журнал Time опублікував список кращих винаходів 2017 року: редакція видання перерахувала двадцять п'ять найцікавіших, з її точки зору, новинок. Цілком очікувано, одну з позицій зайняв смартфон iPhone X - навіть незважаючи на проблеми, які важко пробачити гаджету за 999 доларів.

У список кращих винаходів потрапив і спіннер - іграшка, що швидко завоювала популярність не тільки у дітей, але і у дорослих. Редактори журналу відзначили електромобіль Tesla 3, автономну гарнітуру віртуальної реальності Oculus Go і ігрову консоль Nintendo Switch. У список увійшли й речі, ніяк не пов'язані з гаджетами і IT-технологіями: наприклад, низькокалорійне морозиво без глютену Halo Top.

Що стосується новинок, то ми раніше повідомляли про те, що Apple випустила новий пристрій для дому iHome, яке виглядає як дзеркало.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Воно має параметри 10 на 13 дюймів і має вбудований динамік Bluetooth для відтворення музики під час контакту з людиною, а також роз'єм USB для зарядки телефону.

Також є вбудований мікрофон з технологією ехоподавлення, а також підтримка таких голосових помічників, як Siri і Google Assistant. Таким чином, ви можете попросити дзеркало програвати музику під час прибирання.

Також дзеркало можна використовувати на ходу, а заряду батареї вистачить всього на 25 хвилин. Ціна iHome близько 199,99 доларів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив про те, що зруйновані головні міфи про клонування.