Зміна декорацій та краса у всьому – такими принципами керувалася українська телеведуча Оксана Марченко під час підготовки нового шоу "Час будувати".

І не дивно, адже атмосфера у будинку грає неабияку роль у нашому житті. Саме цим і займатимуться фахівці в ході зйомок – за кілька годин перетворюватимуть звичайне житло на тепле родинне вогнище.

"Мене вражає краса. Все, що стосується декорування. Завжди є привід прикрасити дім, особливо, коли до тебе приходять гості. Хотіла б, щоб всіх оточував затишок. Скоро буду прикрашати й ялинку, що роблю вже багато років. Все це – дуже жіноча історія", - додає ведуча.

Марченко анонсувала подібні лайфхаки й для глядачів проекту: вони зможуть взяти на озброєння поради, які стануть у нагоді при формуванні власного інтер'єру.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Дивіться: Оксана Марченко, прес-конференція

Дуже часто зірку запитували: як можна змінити стільки професій та образів, і чи не сумує вона за чимось зі свого минулого. Вона переконує: все можна вважати гарним досвідом і використовувати у майбутньому:

"В моєму випадку професія мене знайшла, а не навпаки. Це все настільки різне, новини та моделювання. Потрібні були й акторські речі. Не можу сказати, що робила щось через силу. Це як айсберг. Глядачам помітна тільки його верхівка. Це тяжка розумова праця. Кожен раз, немов пригода – як стрибнути з гірки. Перед дверима кожного будинку наших героїв я переживала більше, ніж перед сценою у прямому ефірі", - підсумувала Марченко.