Ви пам'ятаєте, як відзначили своє 20-річчя? Молодий чоловік із російської глибинки точно не забуде свій день народження, а точніше – подарунок, який йому піднесли рідні. Батьки для хлопця замовили стриптизерку.

Відповідне відео опублікували російські ЗМІ. І в ньому прекрасне все: починаючи від декорацій, закінчуючи публікою, як говориться - від малого до старого.



Звичайно не можна не оцінити і самого виконання головної героїні. Дівчина у звабливому чорному вбранні та чорних панчохах під білі босоніжки вигиналась на фоні радянської "стінки" із сервізами.

Навколо неї бігають діти у святкових ковпаках на голові та жінка халаті із мобільним, на який знімала шоу, очевидно,щоб було що згадати та показати онукам, як уміють влаштувати по-справжньому "яскраве" шоу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Кунсткамера якась".

"Пацан тепер для свого віку бачив все".

"Діти цікаво доповнюють картину".

"Хороша сімейка і бухла достатньо на шафі стоїть", - коментують побачене користувачі.

Дивіться домашнє відео з гарячого дня народження

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", одна з молодих співробітниць польської компанії неабияк потішила колег, з'явившись на роботі в чому мати народила. І цього разу причиною став не спір, а прохання боса.