У Нью-Йорку вручили 45-ту міжнародну телевізійну премію "Еммі". Нагороду в категорії "найкращий актор" здобув британець Кеннет Брана за роль у телесеріалі "Валландер".

Вручення престижної премії відбулось 20 листопада.

Головними переможцями стали Кеннет Бран за роль поліцейського Курта в серіалі.



А найкращою акторкою визнали британку Анну Фрілл, яка також підкорила серця суддів грою в телесеріалі "Марчелла".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


Найкращим драматичним серіалом назвали норвезьку стрічку "Багатство".

Телерадіокомпанія BBC здобула нагороду за проект про біженців "Exodus: Our Journey to Europe" в номінації "Найкращий документальний фільм".



Також удостоїли високих нагород режисерів з Канади, Бельгії, Туреччини та Намеччини.

Нагадаємо, Академія телевізійних наук і мистецтв США, яка є організатором премії "Еммі", довічно відсторонила скандального продюсера Харві Вайнштейна зі своїх лав через масові скандали, пов'язані зі звинуваченнями знаменитості у численних сексуальних домаганнях та зґвалтуваннях відомих акторок.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у США померла популярна в 50-ті співачка та акторка, яку номінували на премію Еммі, Делла Різ.