У Чернігівській області сталася страшна дорожньо-транспортна пригода: під колесами Volkswagen, який мчав на величезній швидкості, загинула сім'я - 28-річна Тетяна Доломанська і дві маленькі донечки: 2-річна Мар'яна і 7-річна Вероніка.


Про це розповіли мешканці селища Сираї, де сталася смертельна трагедія, передає "Обозреватель". Люди розповідають, що Мар'яна дуже любила дівчаток: "Вона стежила за тим, щоб дочки були доглянуті. Взагалі чудові діти, завжди слухалися маму і допомагали їй в міру можливостей".


Односельці все ще не можуть відійти від шоку. За їхніми словами, через те, що траса проходить через Сираї, смертельні аварії з пішоходами трапляються часто.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще


"Остання смерть сталася два місяці тому. Тоді загинув 50-річний чоловік. Але щоб мати з двома маленькими дітками... такого ще не було!" - розповіли місцеві мешканці і додали, що ховати сім'ю будуть в середу, 22 листопада.


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що на Донбасі сталася смертельна аварія: моторошні фото.