Чим ближче президентські вибори в Росії, тим все цікавішим та різноманітнішим стає пул бажаючих посісти головне крісло держави.

Тепер до когорти кандидатів вирішив долучитися й скандальний лідер ліберально-демократичної партії РФ Володимир Жириновський. Як пишуть росЗМІ, про висунення політика на найвищий пост країни заявив на засіданні депутат російської Держдуми, член фракції ЛДПР Олексій Діденко.

"Сьогодні ми з гордістю можемо заявити, що ЛДПР одноголосно висуває на пост президента РФ найдосвідченішого кандидата Володимира Жириновського", - повідомив він.

За словами віце-спікера Держдуми Ігоря Лебедєва, це рішення ніяк не вплине на проведення передвиборного з'їзду партії ЛДПР в грудні, оскільки "рішення з'їзду партії по цьому питанню є обов’язковим".

Дивіться: Володимир Жириновський про вибори

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Сам Жириновський не проти позмагатися за посаду президента і подякував однопартійцям за виявлену довіру. Для нього ця спроба стане вже шостою. Раніше він брав участь в президентських виборах п'ять разів: у 1991 році (набрав 7,81%), в 1996-му (5,78%), в 2000-м (2,7%), в 2008-му (9,35 %) і в 2012-му (6,22%).

Як відомо, вибори президента РФ пройдуть у березні 2018 року, а виборча кампанія має стартувати вже з наступного місяця.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що Жириновський відкрито визнав факт агресії Росії проти України.