У так званому "міністерстві внутрішніх справ" ЛНР "впевнені, що в ніч на 21 листопада в окупованому Луганську вони припинили діяльність українських диверсантів.

Заява "міністра" Ігоря Корнета опублікували в мережі.

"Сьогодні вночі силами" МВС "була припинена діяльність великої української розвідувально-диверсійної групи, яка намагалася проникнути на нашу територію для здійснення серії резонансних диверсійних терористичних актів", - сказав бойовик, додавши, що кого-то затримали, а хтось ще бігає.

Після він різко переключився на проблеми серед ватажків бойовиків. При цьому деякі критикували його відомство, тому що місцеві міліцейські викрили злочинну схему. Далі пішли прізвища: отримані докази причетності директора ДТРК "ЛНР" Анастасії Шуркаевої до діяльності українських спецслужб".

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Встановлено причетність керівника "адміністрації глави "ЛНР" Ірини Тейцман, а також начальника "служби урядової безпеки МВС "ЛНР" Євгенія Селіверстова до інсценування в вересні 2016 р державного перевороту в "ЛНР". В результаті був убитий колишній прем'єр-міністр і мій бойовий товариш Ципкалов Геннадій Миколайович ", - сказав Корнет.

За його словами, вночі він повідомив про злочини зазначених осіб ватажкові Ігорю теслярські, який прийняв рішення про порушення кримінальних справ у відношенні Шуркаева, Тейцман і Селіверстова, а також їх арешт.

Заява Корнета

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в окупованому проросійськими бойовиками Луганську загострився збройний конфлікт між ватажком "ЛНР" Ігорем теслярських і відстороненим "главою МВС" Ігорем корнет. Озброєні люди оточили будівлю "міністерства".